Oana Constantin (Andriciuc) pledează în mod voluntar pentru cauza persoanelor cu dizabilități, contribuind la schimbarea mentalităților și ajutându-i prin inițiative locale, să participe egal și plenar în mediul social și profesional, promovând astfel cultura inclusivă a angajatorului său, Dell Technologies. Compania este recunoscută pentru îmbrățișarea diferențelor și a perspectivelor unice, considerate ca adevărate acceleratoare ale inovației și rezultatelor.

Având peste 15 ani de experiență în Vânzări, Risc de Credit și Planificare Financiară, Oana s-a alăturat Instituției de Finanțare a Dell în 2015, în calitate de Consilier Senior pentru Risc de Credit. În acest rol, a gestionat riscul de creditare a unor companii din Top 500 al SUA, clienți ai Dell Technologies, de la întocmirea analizei de risc și până la adjudecarea deciziei finale de finanțare.

Din 2018, își concentrează eforturile pe bugetarea financiară, raportarea de rezultate și sprijinirea deciziilor strategice ale companiei privind produsele de finanțare adresate clienților din regiunea Americii de Nord. În acest rol, ea a implementat cu succes îmbunătățiri ale proceselor de planificare, îmbunătățiri ale infrastructurii de raportare (incluzând automatizarea procesului) și armonizarea globală a definițiilor și a modelelor de bugetare. De asemenea, a dezvoltat capabilități de analiză a datelor, asigurând astfel agilitatea analizei financiare.

Înainte de Dell, a deținut diverse funcții în domeniul Bancar, deservind atât Persoane Fizice cât și entități juridice dintr-o varietate de industrii precum: distribuție, comerțul cu ridicata, comerțul cu amănuntul, producție, tehnologie, servicii și industria auto.

Deține un master în Politici Administrative Europene și o specializare în Delocalizare Industrială dobândită în cadrul Universității din Padova, Italia. Vorbește fluent engleză, italiană și spaniolă, având cunoștințe de bază în limba franceză.

În afara muncii, adoră să petreacă timp cu fiica ei de 8 ani și soțul ei, participând cu entuziasm la ​​activități în interior și în aer liber, deopotrivă. Îi place să deseneze, să picteze și să croiască, acestea pasiuni concretizându-se într-o colectie capsulă pentru copii.

Lector al Conferinței Internaționale ABA 2020

Oana Constantin (Andriciuc) va participa în cadrul paneluluiEmployment opportunities for adults with autism: developing strategies and facing challenges.

 

Acest panel va fi susținut în limba engleză.

Vezi programul