Nathalie este director executiv, cu experiență la nivel global în dezvoltarea echipelor și implementarea de noi strategii la nivel de board-uri de conducere și roluri C-Suite (directori executivi) din cadrul unor companii sau organizații non-profit. Deține experiență consistentă în leadership, analiză, planificare strategică, management al schimbării și operațiuni specifice de vânzări.

Nathalie face parte din echipa Oliver Wyman din Noiembrie 2013, când a preluat rolul de Director Global al Departamentului Executiv și Administrativ. Ulterior, a fost promovată la nivelul de Director Executiv in 2018, raportând direct către COO. Prin intermediul poziției pe care o deține, Nathalie a condus procesul de dezvoltare și integrare al unei echipe de peste 300 de profeșioniști, la nivel global, oferind suport pentru diverse roluri de conducere sau cu senioritate ridicată. Nathalie a armonizat roluri și activități, dezvoltând diverse forme de cultură organizațională, aliniind politici interne, prezentând bune practici și stabilind standarde comune de performanță. De asemenea, a lansat, cu succes, operațiuni în Varșovia și Mexic, dublând capacitatea echipelor într-un interval de 4 ani.

Nathalie a dezvoltat, inclusiv, trasee de creștere profesională structurate și a crescut diversitatea de gen în cadrul structurii de Enterprise Architecture. Fiind pasionată de incluziune și diversitate, Nathalie a fost implicată, în mod activ, în organizații care pregătesc persoane funcționale, diagnosticate cu tulburări de spectru autist, pentru a fi integrate la locul de muncă.

Nathalie deține un MBA de la Universitatea din Virginia, Darden Graduate School of Business Administration, fiind și licențiată în Inginerie la Universitatea Johns Hopkins.

Vorbește fluent franceză, engleză și spaniolă, având și cunoștințe funcționale de olandeză. În timpul liber, citește cărți despre istorie și filosofie, gătește și petrece timp alături de soțul său și cei doi copii.

Lector al Conferinței Internaționale ABA 2020

Nathalie Vanheusden va participa în cadrul panelului, desfășurat în limba engleză, Employment opportunities for adults with autism: developing strategies and facing challenges.

Vezi programul