Amalia Lupu este psiholog acreditat COPSI cu drept de liberă practică în domeniul Psihopedagogiei Speciale și membru al Asociației Specialiștilor în Terapia Tulburărilor de Limbaj (ASTTLR ). În cadrul Help Autism este logoped specializat în:

– Terapia tulburărilor de limbaj și de comunicare

– Terapia tulburărilor de scris-citit și discalculie

– Terapie ABA

– Terapia Tulburărilor Miofuncționale Orofaciale

– Coordonare logopedică

De-a lungul celor 10 ani de experiență, a susținut cursuri de specialitate pentru părinți și logopezi, a prezentat teme de interes în cadrul conferințelor de specialitate, a  coordonat planuri de intervenție logopedică, a organizat grupuri de socializare și publicat articole în reviste de specialitate.

Sumar temă Conferința Internațională ABA:

Impactul tulburărilor de masticație și deglutiție asupra vorbirii

Abstract:

Vor fi prezentate noi abordări în procesul de recuperare al copiilor cu autism, legate de impactul tulburărilor de masticație și deglutiție asupra articulării sunetelor.

În cadrul workshopului, va fi prezentat și pus la dispoziție screening-ul conceput de lectori pentru depistarea unor posibile tulburări de masticație și deglutiție, ce pot fi cauza tulburărilor de articulare.

Acest screening este ușor de aplicat, atât de specialiști, cât și de părinții ai căror copii se confruntă cu tulburări de articulare, la care metodele clasice de terapie logopedică nu produc rezultate.

Această prezentare va fi susținută în limba română.

Vezi programul