Christos Nikopoulos este reprezentantul în Științe Aplicate al Asociației Europene de Analiză a Comportamentului (EABA), fost membru reprezentant internațional al board-ului de directori BACB și fondatorul „Autism Consultancy Services Ltd”, având sediul în Londra, Marea Britanie.

A fost medic, lector universitar, educator, consultant, cercetător și autor în domeniile Tulburărilor din Spectrul Autist, dizabilităților de dezvoltare și interveniilor neurologice și comportamentale. Are o experiență de peste 20 de ani în educația specială.

Christos are o experiență vastă în consultanță comportamentală pentru familiile care au copii cu TSA, precum și pentru școli. A ajutat la instruirea părinților, tutorilor, profesorilor și altor terapeuți în lucrul teoretic și practic cu micuții diagnosticați cu TSA. Oferă consultanță pentru dezvoltarea și implementarea analizei funcționale a comportamentului și a planurilor de intervenție comportamentală în școli.

De asemenea, oferă consultanță pentru dezvoltarea și implementarea planurilor de Suport al Comportamentului Pozitiv în școli. Susține workshop-uri și sestiuni de informare despre autism, evaluări ale programelor, precum și cursuri BACB, BCBA, RBT și VCS. În plus, oferă supervizare candidaților care vor să își obțină acreditările BCBA sau BCaBA.

Sumar temă Conferința Internațională ABA:

The use of video technology for the enhancement of a number of skills in children with ASD

Această prezentare este susținută în limba engleză.

Vezi programul