Caroline Peters este mamă a trei copii. De peste 20 de ani, oferă servicii private, în Olanda, pentru persoane cu autism și pentru cei care îngrijesc aceste persoane. Caroline deține un master ABA de la Universitatea Bangor, Marea Britanie. De asemenea, deține certificări BACB și BCBA și este certificată că furnizor de formare ACE.

Caroline înregistrează video sesiunile de lucru cu părinții și copiii cu autism. Grație multor părinți care și-au oferit acordul pentru înregistrări, ea poate să prezinte strategii și tehnice de terapie exemplificând prin conținut video care a fost înregistrat în cadul ședințelor de terapie. Cu această ocazie va explica atât imaginea de ansamblu, cât și detaliile, iar participanții la conferință vor putea adresa întrebări.

Sumar temă Conferința Internațională ABA:

Învățarea de aptitudini sociale pentru copiii cu autism

Această prezentare este susținută în limba engleză.

Participanții la prezentare vor putea vedea intervenții realizate prin intermediul părinților, care se vor concentra pe dezvoltarea aptitudinilor sociale. Subiectele prezentării includ: referirea socială, comunicarea non-verbală, împărtășirea de experinețe și de bucurii.

Vezi programul